Items where Author is "Slamet, Agus"

Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 9.

Article

Slamet, Agus and Kanetro, Bayu and Setiyoko, Agus (2022) The Hypoglycemix and Regeneratif Effect of the Pancreas Using Instant Porridge Mix of Pumpkin and Brown Rice Flour on Diabetic Rats. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. ISSN issn1337-0960

Slamet, Agus and Kanetro, Bayu and Setiyoko, Agus (2021) The Study of Physic Chemical Properties and Preference Level of Instant Porridge Made of Pumpkin and Brown Rice. International Journal of Food, Agriculture, and Natural Reseources. ISSN 2722-4066

Book Section

Kanetro, Bayu and Slamet, Agus and Wazyka, A (2018) Effect of Various Solvent on the Specific Amino Acids of Black Soybean (Glycine soja) Sprout. In: International Symposium on Food and Agro-biodiversity (ISFA) 2017. IOP Conference Series: Earth and Environmental Science, Semarang, Indonesia.

Monograph

Slamet, Agus and Kanetro, Bayu and Setiyoko, Agus (2022) HASIL PENILAIAN SEJAWAT SEBIDANG ATAU PEER REVIEW KARYA ILMIAH : JURNAL ILMIAH Judul karya ilmiah : The Hypoglycemix and Regeneratif Effect of the Pancreas Using Instant Porridge Mix of Pumpkin and Brown Rice Flour on Diabetic Rats. Project Report. Association HACCP Consulting.

Slamet, Agus and Kanetro, Bayu and Setiyoko, Agus (2021) HASIL PENILAIAN SEJAWAT SEBIDANG ATAU PEER REVIEW KARYA ILMIAH : JURNAL ILMIAH Judul Karya Ilmiah : The Study of Physic Chemical Properties and Preference Level of Instant Porridge Made of Pumpkin and Brown Rice. Project Report. FANRes-Networks.

Slamet, Agus and Kanetro, Bayu and Tamaroh, Siti (2021) Laporan Akhir Pengabdian Pada Masyarakat: Peningkatan Mutu Dan Pengelolaan Usaha Pada Kelompok Usaha Jamu Tradisional Jati Husada Mulyajudul Pengabdian Peningkatan Mutu Dan Pengelolaan Usaha Pada Kelompok Usaha Jamu Tradisional Jati Husada Mulya. Project Report. Universitas Mercu Buana Yogyakarta, Yogyakarta.

Slamet, Agus and Kanetro, Bayu (2019) Hasil Penilaian Sejawat Sebidang Atau Peer Review Karya Ilmiah : Jurnal Ilmiah. Judul : Potensi Hipolipidemik Yogurt dari Isolat Protein Biji Kecipir (Psophocarpus tetragonolobus) pada Tikus Hiperkolesterol dengan Perlakuan Jumlah Pakan. Technical Report. Fakultas Agroindustri, Yogyakarta.

Kanetro, Bayu and Slamet, Agus and Wazyka, A (2019) Hasil Penilaian Sejawat Sebidang Atau Peer Review Karya Ilmiah : Prosiding. Judul Artikel : Effect of various solvent on the specific amino acids of black soybean (Glycine soja) sprout. Technical Report. Fakultas Agroindustri, Yogyakarta.

Slamet, Agus and Kanetro, Bayu (2019) Hasil Penilaian Sejawat Sebidang Atau Peer Review Karya Ilmiah : Prosiding. Judul Artikel : Isolat Protein Kecipir Sebagai Bahan Baku Pembuatan Yogurt. Technical Report. Fakultas Agroindustri, Yogyakarta.

This list was generated on Sat Dec 21 17:00:29 2024 UTC.